Destins metronians



Als matins viatjo refugiada en el soroll sord del metro. La casualitat sempre m'agafa desprevinguda dels encontres subterranis. Els teus passos i els meus s'han cercat des del temps de les ombres, i nosaltres ignorants, ens hem trobat a la parada de les fulles. Els teus ulls són meus. La meva boca és teva. Una dolça besada s'esvaeix com el fum per la sortida d'emergència, i la velocitat de les finestres em roba una darrera mirada. El buit torna a donar-me la mà.

[T'espero en el darrer vagó, on sempre em quedo dormida]

Por las mañanas viajo refugiada en ruido sordo del metro. La casualidad siempre me coge desprevenida de encuentros subterráneos. Tus pasos y los míos se han buscado desde el tiempo de las sombras, y nosotros ignorantes, nos hemos encontrado en la parada de las hojas. Tus ojos son míos. Mi boca es tuya. Un dulce beso se desvanece como el humo por la salida de emergencia y la velocidad de las ventanas me roba una última mirada. El vacío vuelve a darme la mano.

[Te espero en el último vagón, donde siempre me quedo dormida]

4 comentaris:

fanal blau dijo...

Un fragment ple de poesia, Mònica!

Molt bon dia plujós! :)

onatge dijo...

El relat d'un viatge, que em recorda quan jo anava sovint a Barcelona amb tren i després metro. Hi havia mirades que somreien, altres bavejaven antipàtia. Llavis que eren poema i matàfora... T'expliques molt bé. La cançó per escoltar i escoltar.

Una abraçada de bon viatge.
onatge

Braulio Pereira dijo...

dulces y tiernas palabras

fuente de sonrisa puro sentimiento en ti

gracias por tus hermosos comentarios

me gusta .. me motivas

para mi la mujer sienpre está en mi corazon en mi alma.cada instante !!
pero si hay que celebrar hoy
estupendo celebremos pues

PAZ y AMOR

feliz dia

abrazo fraterno!!

x dijo...

http://www.youtube.com/watch?v=cl9wR3n7ms4




t ´agrada?